Om Ulfåsa Möbler

Det var en gång en gård på landet ...

För 46 år sedan, i Ask Frälsegård utanför Motala, drog pappa Åke och mamma Marianne igång ett möbelsnickeri som extra födkrok till jordbruket. Med tiden engagerade sig de tre barnen – Bo, Kjell och Anna-Karin – i verksamheten, som med tiden har utvecklats till en av landets största lantliga hem- och möbelhappenings. År 2002 utökades företaget med en systerbutik i Östra Karup utanför Båstad, vilken såldes 2013.

Idag drivs företaget av dottern Anna-Karin, tillsammans med cirka 7 medarbetare i Motala. Familjegården i Ask rymmer nu 4500 kvadratmeter butiksyta under tak, och mer därtill under bar himmel. Sortimentet inkluderar möbler för hem och trädgård, inredningsdetaljer, presentartiklar och golfutrustning. Allt toppat med syrerik lantluft.

Vår målsättning är att erbjuda ett brett sortiment till konkurrenskraftiga priser, i en annorlunda och spännande butiksmiljö. Vi har hemleverans mot en kostnad med inom 10 mils radie och lånar även ut släpvagn så ni lätt och smidigt själva kan få hem era möbler. Vi har dessutom det mesta på lager för omgående leverans och därmed inga långa väntetider, så innan du handlar, jämför gärna med oss!

“En unik butik, ingen annan lik” – det är vårt motto. Välkommen!